Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Doop koning Willem-Alexander

02 september 2017 Koninklijke familie
De doop van koning Willem-Alexander vond plaats op 2 september 1967 in de St. Jacobskerk in Den Haag. Dit was tevens de kerk waar de grootouders van de koning, prins Bernhard en prinses Juliana, hun dochter prinses Beatrix op 12 mei 1938 lieten dopen. De doopplechtigheid werd geleid door dominee Hendrik Jan Kater. Lees verder »
Doop koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander viert 50ste verjaardag

27 april 2017 Koninklijke familie
Koning Willem-Alexander viert 27 april 2017 zijn vijftigste verjaardag. Deze dag is hij samen met zijn vrouw, koningin Maxima, de prinsjes Amalia, Alexia en Ariane en andere leden van de koninklijke familie uitgenodigd door de industriestad Tilburg (provincie Brabant). Hier zijn diverse activiteiten georganiseerd om de koning en zijn familie een mooie dag te bezorgen. Lees verder »
Koning Willem-Alexander viert 50ste verjaardag

Koningsdag in Dordrecht

27 april 2015 Koninklijke familie

Dit jaar krijgt Koningsdag een ‘nieuwe stijl’ en de stad Dordrecht heeft de primeur. Koning Willem Alexander had vorig jaar aangegeven de activiteiten te willen aanpassen. Geen oudhollandse spelletjes en twee plaatsen bezoeken, zoals zijn moeder het graag had. Hij gaf aan een ‘kleurrijk spektakel waarin de inwoners van een stad en omringende gemeenten kunnen laten zien waarop zij trots zijn.’ Daarbij hoort ook een ‘Grande Parade’.

Lees verder »
Koningsdag in Dordrecht
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal