Selecteer een datum en bekijk alle kranten & tijdschriften:

  • Een uniek cadeau om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit ons archief nu ook binnen 24 uur mogelijk!
  • Het meest originele relatie geschenk bij een jubileum!

Originele kranten kopen bij ‘Krant van uw Geboortedag’

08 oktober 2014 Ontdek het archief

Een originele krant kopen? Voor een oude, originele krant gaat u naar de website van ‘Krant van uw Geboortedag! Op onze website vindt u zowel landelijke als regionale kranten van diverse jaargangen, zoals ‘De Telegraaf’, ‘Trouw’, ‘De Leidsche Courant’, ‘De Drentse en Asser Courant’, ‘Friese Koerier’ en ‘NRC Handelsblad’. Naast de Nederlandse originele kranten vindt u in ons ‘archief’ ook originele kranten uit onder andere Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Scandinavië, de Verenigde Staten, Suriname en Nederlands Indië.

In het archief van ‘Krant van uw Geboortedag’ ligt voor iedereen een originele krant. Zelfs koningin Maxima heeft ‘haar’ krant!

Lees verder »
Originele kranten kopen bij ‘Krant van uw Geboortedag’

Herinneringen, geen oud papier

31 januari 2014 Ontdek het archief

‘Legendarische vertolking Ramses Shaffy.’ Zo kopte het Parool op 18 december 1959. Van de makers van Ramses – de vierdelige dramaserie over het leven van Ramses Shaffy – wilden ze krant graag hebben. Dus belden ze met Historisch Archief. Zij wilden graag in totaal zeven kranten bestellen. Exemplaren van de Volkskrant, Algemeen Dagblad, Telegraaf en dus ook van het Parool. Uit de jaren vijftig tot en met zeventig. Een duik in ons archief resulteerde in een 100 procent score.

Lees verder »
Herinneringen, geen oud papier
iDEAL bancontact Visa Mastercard Sofort Giropay Paypal