• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Benieuwd naar uw datum?

Vul uw datum bovenaan deze pagina in om te zien
of deze titel beschikbaar is voor uw gewenste datum.

Autovisie

In december 1955 verschijnt er een proefnummer onder de naam Auto-Wereld. Aangezien deze naam reeds door een andere uitgeverij in gebruik is wordt de naam gewijzigd in Autovisie met als ondertitel 'Onafhankelijk objectief tijdschrift voor automobilisten'.

  • Land van herkomst: Nederland
  • Beschikbare periode: 1961 - 1998

Op 13 januari 1956 verschijnt het eerste officiele nummer. De inhoud bestaat onder meer uit verslagen van zelf uitgevoerde autotests en duurtests van auto's, nieuws uit de autowereld, verslagen van autoraces en een sportjournaal.

Het tijdschrift verschijnt tweewekelijks en vanaf 1961 wekelijks. - In de periode van 1 januari 1969 tot 1 oktober 1971 gaat De Auto op in Autovisie. In september 1974 wordt Autovisie samengevoegd met het autoblad 'Rijdend Nederland' en verschijnt weer tweewekelijks.

Tot op heden wordt Autovisie nog steeds uitgegeven. - Dit Nederlandse tijdschrift brengt al sinds 1955 up-to-date en betrouwbaar autonieuws.

Lees verder

Een greep uit één van onze archieven van Autovisie:

Deze lijst is slechts één van onze archieven, zoek bovenaan deze pagina op uw gewenste datum om alle beschikbare tijdschriften te bekijken. Alle getoonde tijdschriften zijn originele archiefstukken, u krijgt dus niet enkel de historische voorpagina van Autovisie maar de complete ├ęchte tijdschrift zoals die vroeger op de deurmat viel.