• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Benieuwd naar uw datum?

Vul uw datum bovenaan deze pagina in om te zien
of deze titel beschikbaar is voor uw gewenste datum.

Eigen Erf

Wekelijkse fotopagina’s over regionale onderwerpen.

  • Land van herkomst: Nederland
  • Beschikbare periode: 1927 - 1941

Aan bod kwamen evenementen, jubilarissen, tentoonstellingen, belangrijke sportuitslagen, stads- en dorpsgezichten, de natuur in de seizoenen etc. Achtereenvolgens uitgegeven door de Noord Nederlandse Uitgevers Maatschappij te Utrecht en de Geïllustreerde Pers te Amsterdam, gedrukt bij de Nederlandsche Diepdruk Inrichting te Deventer.

Per 1 januari 1942 opgegaan in De Week in Beeld. - Belangrijke tijdschrift voor Nederland omdat het blad ook een zekere nieuwswaarde had vanwege de wekelijkse fotopagina’s over regionale onderwerpen. Aan bod kwamen evenementen, jubilarissen, tentoonstellingen, belangrijke sportuitslagen, stads- en dorpsgezichten, de natuur in de seizoenen etc. Achtereenvolgens uitgegeven door de Noord Nederlandse Uitgevers Maatschappij te Utrecht en de Geïllustreerde Pers te Amsterdam, gedrukt bij de Nederlandsche Diepdruk Inrichting te Deventer.

Lees verder

Een greep uit één van onze archieven van Eigen Erf:

Deze lijst is slechts één van onze archieven, zoek bovenaan deze pagina op uw gewenste datum om alle beschikbare tijdschriften te bekijken. Alle getoonde tijdschriften zijn originele archiefstukken, u krijgt dus niet enkel de historische voorpagina van Eigen Erf maar de complete échte tijdschrift zoals die vroeger op de deurmat viel.