• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Benieuwd naar uw datum?

Vul uw datum bovenaan deze pagina in om te zien
of deze titel beschikbaar is voor uw gewenste datum.

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

'Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden' verschijnt sinds 1815. Het is de opvolger 'Staatsblad der Vereenigde Nederlanden' dat in 1813 en 1814 werd uitgegeven. Tot 1 juli 2009 was de officiële versie van papier. Sindsdien worden alle bekendmakingen via het internet gepubliceerd.

  • Land van herkomst: Nederland
  • Beschikbare periode: 1816 - 2009
De datum zoals weergegeven kan afwijken, vanwege onregelmatig verschijnen, geleverd word de eersvolgende editie, ingeval u een speciaal wetsartikel zoekt, dient u dit eerst te overleggen. - Van 1940 - 1945 was er een versie van het Londens kabinet en een versie vanuit bezet Nederland, met handhaving van de naam Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden. Ook was er het Verordeningenblad voor het bezette Nederlandsche gebied van het Duits bestuur in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog, met in kolommen naast elkaar de Duitse en Nederlandse tekst. - Het Staatsblad bevat wetten (in formele zin), en koninklijke besluiten waarbij algemeen verbindende voorschriften worden vastgesteld (waaronder algemene maatregelen van bestuur).

Lees verder

Een greep uit één van onze archieven van Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden:

Deze lijst is slechts één van onze archieven, zoek bovenaan deze pagina op uw gewenste datum om alle beschikbare tijdschriften te bekijken. Alle getoonde tijdschriften zijn originele archiefstukken, u krijgt dus niet enkel de historische voorpagina van Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden maar de complete échte tijdschrift zoals die vroeger op de deurmat viel.

We hebben op dit moment helaas nog geen archief beschikbaar via onze website van dit merk.
Neem contact op met ons indien u op zoek bent naar een specifieke titel.