• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

De collectie van het historisch archief gaat intern verhuizen en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat betekent dat wij gesloten zijn van 13 juli t/m 7 augustus. Maar uw wachten is de moeite waard: na 10 augustus kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 10 augustus!

Herroepingsrecht

U heeft als klant wettelijk gezien de mogelijkheid om de overeenkomst van verkoop zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 werkdagen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens u, de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan Junior Antiquariaat te retourneren.

Cd's en dvd's dienen te worden geretourneerd in de originele verpakking.

Voordat een product teruggestuurd kan worden aan Junior Antiquariaat, stuurt u eerst een e-mail naar Junior Antiquariaat met de mededeling dat u van de aankoop af ziet. Deze mail kunt u sturen naar klantenservice@krantvanuwgeboortedag.nl

De (retour)verzendkosten zijn voor u eigen rekening.

Als u al een bedrag betaald hebt, zal Junior Antiquariaat dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

Let op, kranten, tijdschriften, geopende CD's en DVD's & gepersonaliseerde geschenken vallen niet onder uw herroepingsrecht, deze kunnen dus NIET worden geretourneerd.