• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Partners & Links

Antiquariaten

Antiq Book

Antiq Book

Antiqbook is the first and biggest Dutch book listing site. With over 1000 booksellers and 11 million books from around the world.

Bezoek Antiq Book »

Isis Books

Isis Books

Antiquariaat Isis is in 1984 opgericht en gevestigd in het historisch centrum van de stad Groningen. Het assortiment bestaat uit literatuur, geschiedenis, kunst, religie, esoterie, topografie en oude en bijzondere boeken. Gespecialiseerd in filosofie.

Bezoek Isis Books »

Historie Algemeen

Historisch Huis

Historisch Huis

Stichting het Historisch Platform is een netwerk- en serviceorganisatie voor historici en historisch geïnteresseerden, die streeft naar een open en op de maatschappij gericht historisch bedrijf, naar het verspreiden van historische kennis en naar het in contact brengen van gelijkgestemden.

Bezoek Historisch Huis »

Social History

Social History

Onderzoekt en verzamelt de geschiedenis van werk, werkenden en arbeidsverhoudingen wereldwijd.

Bezoek Social History »

Musea

Persmuseum

Persmuseum

Het Persmuseum is de nationale bewaarplaats voor het journalistieke erfgoed. Het museum beheert een omvangrijke collectie kranten en tijdschriften vanaf 1600, een verzameling affiches en overige reclame-uitingen met betrekking tot de pers, een unieke collectie (originele) politieke tekeningen en persgrafiek, tal van archieven en foto’s rond journalisten en de persbedrijfstak, en een uitgebreide bibliotheek.

Bezoek Persmuseum »

Overige

Vrouwen Tijdschriften

Vrouwen Tijdschriften

De rijke geschiedenis, het heden en de toekomst van het Nederlandse geïllustreerde vrouwentijdschrift staan op deze website van het Persmuseum centraal.

Bezoek Vrouwen Tijdschriften »

Partners

Krepel Cassettes (exclusieve partner)

Krepel Cassettes (exclusieve partner)

Ontstaan vanuit een lange traditie van acht generaties is Krepel Cassettes inmiddels uitgegroeid tot de partner op het gebied van luxe houten verpakkingen. Ooit begonnen als fabrikant van houten sigarenkisten heeft Krepel Cassettes zich ontwikkeld tot de ontwerper en vervaardiger van op maat gesneden luxe houten verpakkingen in Europa.

Bezoek Krepel Cassettes (exclusieve partner) »

Webwinkels

Dutch Memories (exclusieve partner)

Dutch Memories (exclusieve partner)

'Dutch Memories’ is altijd op zoek naar producten van eigen bodem. Dat kunnen mooie woonaccessoires zijn maar ook muziek, tassen, speelgoed en heerlijke lekkernijen. Wekelijks vullen we ons assortiment aan met zowel hippe, trendy producten als producten in de categorie ‘Nederland van toen’. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op ‘Dutch Memories’!

Bezoek Dutch Memories (exclusieve partner) »

Sinterklaas-cadeau (exclusieve partner)

Sinterklaas-cadeau (exclusieve partner)

Op sinterklaas-cadeau.nl website staan mooie, originele Sinterklaas cadeaus voor u geselecteerd. Cadeaus voor jong en oud. Of u nu een duur Sinterklaas cadeau wilt weggeven, een leuke surprise of een cadeau met een persoonlijke ‘touch’, met alle mogelijkheden is rekening gehouden.

Bezoek Sinterklaas-cadeau (exclusieve partner) »