• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Films en muziek over toen

Nostalgie voor de zintuigen: een cd met muziek uit je geboortejaar. Of: een dvd met historische beelden uit jouw eigen trouwjaar. Het zijn persoonlijke en belevingsvolle documenten. Bijzonder voor een verjaardag, trouwdag of jubileum.

U kunt kiezen uit diverse gedenkwaardige cadeaus. Een cd met muziek uit een memorabel jaar, een felicitatiekaart met een dvd met polygoonbeelden of andere historische beelden, een dvd met historische beelden uit een bepaalde regio of stad. Er zijn ook combipakketten met cd en dvd. En wat te denken van een luxe giftbox met cd, dvd en boekje. Kies uw eigen bijzondere geschenk.

SALE
In beeld en Geluid

Giftbox In Beeld en Geluid

In een luxe giftbox zitten drie producten: een cd, een dvd en een boekje. Op de cd staat muziek uit het betreffende jaar,
op de dvd vindt u hoogtepunten uit het nieuws en in het boekje vindt u alle hoogtepunten uit het nieuws, beroemde
personen, belangrijke sportmomenten, het straatbeeld, de keuken en het weer. Leuk om te geven én te krijgen!

Selecteer het gewenste jaartal om de giftpack te bestellen:

€ 28,95
€ 22,95

Muziek & Film Series:

SALE
Mijn Nostalgisch Nederland

Mijn Nostalgisch Nederland

De DVD-serie Mijn Nostalgisch Nederland geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden een impressie van bijzondere steden en streken van verschillende provincies in Nederland.

van € 9,95
voor € 6,47
SALE
Nederland Toen

Nederland Toen

De DVD-serie Nederland Toen toont in een reeks prachtige DVD's het leven in het Nederland van toen. De unieke filmfragmenten uit de collectie van de Rijksvoorlichtingsdiensten en het Polygoonjournaal nemen de kijker mee terug naar het Nederland van de jaren '40, '50 en '60.

van € 12,95
voor € 8,94

Nostalgische Muziek & Film:

Muziek & Film op jaartal: