• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

LET OP:De collectie van het historisch archief gaat verhuizen en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij gesloten zijn van 25 februari t/m 3 april.
Maar uw wachten is de moeite waard: na 3 april kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 5 april!

Mijn Drenthe

De DVD-serie Mijn Nostalgisch Nederland geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden een impressie van bijzondere steden en streken van verschillende provincies in Nederland.

Drenthe is een van de oudst bewoonde gebieden van Nederland; de tientallen hunebedden die over de provincie verspreid liggen, getuigen van dit rijke verleden. Voor toeristen is de landelijke en groene provincie een plek om heerlijk tot rust te komen.

Deze dvd neemt u aan de hand van nostalgische beelden mee langs bijzondere steden en belangrijke gebeurtenissen van deze provincie. Zo vindt u op de dvd onder andere beelden van de eerste TT races in Assen, de treinkaping bij Wijster, turfstekers in de jaren twintig en het Noorder Dierenpark in Emmen.

Op deze dvd vindt u deze en vele andere unieke en herkenbare beelden van deze prachtige streek uit het nostalgisch Nederland van de twintigste eeuw. De dvd bestaat uit het programma Mijn Drenthe en bijzondere parels uit het archief: samen goed voor ruim een uur kijkplezier!

Lees verder

Bestel uw geschenk

1. Afleveropties

voor 16:00 besteld
vandaag verzonden!

2. Totaal

van € 9,95
€ 6,47
Bestel meer DVD's uit deze unieke serie en ontvang deze met extra korting!

Nu stuks 3 voor € 17,50 of 5 stuks voor maar € 25,00!