• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

LET OP:De collectie van het historisch archief gaat verhuizen en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij gesloten zijn van 25 februari t/m 3 april.
Maar uw wachten is de moeite waard: na 3 april kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 5 april!

Mijn Groningen

De DVD-serie Mijn Nostalgisch Nederland geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden een impressie van bijzondere steden en streken van verschillende provincies in Nederland.

Groningen is een bijzondere stad met een rijk verleden. Symbool van de stad is natuurlijk de 97 meter hoge Martinitoren, door Groningers ook wel d Olle Grieze genoemd. Groningen is een populaire studentenstad. Al in 1614 kreeg de stad een universiteit. Elk jaar op 28 augustus is het feest, dan wordt het Gronings Ontzet gevierd. Op deze nostalgische dvd over de stad Groningen vindt u beelden van - kermis op de Grote Markt, studentenleven in de jaren dertig, de bevrijding van de stad Groningen, carnaval, Gronings Ontzet en nog veel meer! De dvd bestaat uit het programma Mijn Groningen en bijzondere parels uit het archief - samen goed voor ruim een uur kijkplezier! Duur 1 uur Uitvoering 1 DVD

Lees verder

Bestel uw geschenk

1. Afleveropties

voor 16:00 besteld
vandaag verzonden!

2. Totaal

van € 9,95
€ 6,47
Bestel meer DVD's uit deze unieke serie en ontvang deze met extra korting!

Nu stuks 3 voor € 17,50 of 5 stuks voor maar € 25,00!