• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

LET OP:De collectie van het historisch archief gaat verhuizen en dat is een flinke klus. Voor u betekent dit dat wij gesloten zijn van 25 februari t/m 3 april.
Maar uw wachten is de moeite waard: na 3 april kunnen wij u met een historisch verbeterde snelheid en service van dienst zijn. Heel graag tot 5 april!

Mijn West-Brabant

De DVD-serie Mijn Nostalgisch Nederland geeft aan de hand van authentieke archiefbeelden een impressie van bijzondere steden en streken van verschillende provincies in Nederland.

West-Brabant is door z n gunstige ligging in de Gouden Delta tussen Maas, Rijn en Schelde, een gebied met een zeer rijke geschiedenis. Bekende steden in West Brabant zijn onder andere baroniestad Breda, markiezenstad Bergen op Zoom en spoorstad Roosendaal. Op deze nostalgische dvd ziet u onder andere historische beelden van Breda, de beroemde wielerronde Acht van Chaam , de tot in de jaren zestig bedreven botersmokkel, en het bloemencorso van Zundert, dat tevens het geboortedorp van Vincent van Gogh is. Duur 1 uur Uitvoering 1 DVD

Lees verder

Bestel uw geschenk

1. Afleveropties

dit weekend besteld
maandag verzonden!

2. Totaal

van € 9,95
€ 6,47
Bestel meer DVD's uit deze unieke serie en ontvang deze met extra korting!

Nu stuks 3 voor € 17,50 of 5 stuks voor maar € 25,00!