• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Persoonlijke boodschap in een wijnfles!

Heerlijke witte wijn met uw persoonlijke boodschap in de wijnfles! Een persoonlijke brief, een berichtje, een liefdesbrief of gelukwensen, verpakt op een wel hele originele manier. Als "message in a bottle". Je brief wordt in een fles witte wijn gestoken en in een fraaie cadeaudoos verstuurd.

Voor elk moment een flessenpost. Huwelijk - geboorte - verjaardagen - zakelijke momenten. Message Bottle®, een fles met een verborgen boodschap.

Uw boodschap wordt verpakt in drank, maar blijft geheel ongeschonden!

De boodschap wordt opgerold in een transparante koker geschoven en kan zo in de fles geplaatst worden. De koptekst blijft zichtbaar door de drank heen. Hierdoor kunt u de fles uw eigen stijl meegeven! De fles wordt afgesloten met een capsule, die door verhitting om de fles sluit.

U ziet: een eenvoudig principe, maar met een geweldig effect. De boodschap komt niet in aanraking met de drank en men kan na het lezen van de boodschap een geschikt moment bepalen om te genieten van de inhoud.

De flessenpost heeft een inhoudsmaat van 50 cl. en word standaard geleverd met: - Vin de Pays d'Oc Chardonnay (niet lang houdbaar i.v.m. kunststof afsluiting)

Uw gewenste tekst kunt u opgeven als u deze fles in uw winkelmand heeft gelegd

Vermelde prijs per exemplaar, levertijd per omgaande. Vanaf 10 stuks scherpe offerte mogelijk.

Lees verder

Bestel uw geschenk

1. Afleveropties

2. Totaal

€ 37,95