• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

25 jaar getrouwd: originele krant, een uniek én historisch cadeau!

Bent u 25 jaar getrouwd? Zijn uw vrienden 25 jaar getrouwd? Een 25-jarig huwelijk verdient iets unieks. Geef uw partner, familie of vrienden een originele krant! U geeft niet alleen een origineel cadeau maar ook een beetje geschiedenis. Weet nu nog wat er zich vijfentwintig jaar heeft afgespeeld? Beleef de herinneringen van toen opnieuw!

Originele krant van 25 jaar geleden

Historisch Archief heeft meer dan twee miljoen originele kranten vanaf 1720 in het archief liggen. In de loop ...

Originele krant: een uniek én historisch cadeau voor elk jubileum!

Een originele krant is een uniek cadeau om voor een speciale gelegenheid weg te geven. Ziet uw zus Sara? Vieren goede vrienden hun 25-jarig huwelijk? Heeft het bedrijf van uw zakenrelatie een jubileum? Of wilt u ‘zomaar’ iemand een origineel cadeau geven? Met een originele krant geeft u een stukje geschiedenis. Wie weet nu nog welke gebeurtenissen vijfentwintig jaar hebben plaatsgevonden?

Originele krant van toen

Historisch Archief beschikt over...

Oude tijdschriften bestellen: enige, echte exemplaren in originele staat

Oude tijdschriften gooien we vaak weg of geven we aan een familielid, een vriend(in), een kennis of een collega. De reportages, de interviews, de recepten enzovoort hebben we tot ons genomen. Sommige informatie wil je misschien nog even bewaren, het kan nog van pas komen. Op het moment dat tijdschriften na een maand of langer niet meer zijn aangeraakt, worden ze alsnog weggegooid of weggegeven. Er is altijd iemand die het ‘oude tijdschrift’ nog niet heeft gelezen.

Oude tijdschriften...

Jeugdsentimenten: haal herinneringen op met een ‘echt’ jeugdtijdschrift

Jeugdsentimenten wie heeft ze niet? Herinneringen aan die ‘goede, oude tijd’. Voor de één zijn dat zomervakanties of logeren bij opa en oma, voor de ander is dat muziek of een tijdschrift. In de loop der decennia zijn heel wat jeugdtijdschriften uitgebracht. Sommigen bestaan nog steeds anderen hebben slechts enkele maanden een editie mogen uitbrengen. Heeft u jeugdsentimenten aan tijdschriften uit uw jeugd?

De ‘echte’ jeugdsentimenten

Krant van uw Geboortedag...

Historische voorpagina: echte kranten en tijdschriften

Een historische voorpagina van een krant of tijdschrift kunt u online bij de desbetreffende dag- en weekbladen bestellen. In de meeste gevallen betaalt u circa tien euro en verzendkosten. Wat ontvangt u? Een A3-kopie van een historische voorpagina. Krant van uw Geboortedag biedt meer!

Historisch Archief

Krant van uw Geboortedag heeft een groot ‘Historisch Archief’ met meer dan twee miljoen echte kranten en tijdschriften in originele staat. Koopt u bij ons een exemplaar...

Oude tijdschriften zoals ze vroeger bij de abonnee op de deurmat vielen

Oude tijdschriften laten herinneringen weer tot leven komen. Wat is er mooier dan uw favoriete tijdschrift van jaren geleden te kunnen doorbladeren met familieleden, kennissen en / of vrienden? Even terug naar die ‘goede, oude tijd’. Krant van uw Geboortedag maakt dit graag voor u mogelijk. In ons ‘historisch archief’ liggen duizenden oude tijdschriften in originele staat op u te wachten!

Geen kopie

Alle oude tijdschriften die in het ‘historisch archief’ liggen, ...

Geboortejaar cadeau in beeld en geluid

Herinneringen uit uw geboortejaar krijgen met name naarmate we ouder worden steeds meer betekenis. Weet u wat zich allemaal in uw geboortejaar heeft afgespeeld? Wat waren dé hoogtepunten van dat jaar? Of om het nog persoonlijker te maken, wat waren de high lights uit het nieuws op uw geboortedag!

Geboortejaar DVD of CD

De techniek van tegenwoordig maakt het mogelijk om nieuws van decennia geleden opnieuw uit te brengen op DVD, zoals ‘1946, verkenning van een geboortejaar’....