• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

25 jaar getrouwd: originele krant, een uniek én historisch cadeau!

25 jaar getrouwd: originele krant, een uniek én historisch cadeau!

Bent u 25 jaar getrouwd? Zijn uw vrienden 25 jaar getrouwd? Een 25-jarig huwelijk verdient iets unieks. Geef uw partner, familie of vrienden een originele krant! U geeft niet alleen een origineel cadeau maar ook een beetje geschiedenis. Weet nu nog wat er zich vijfentwintig jaar heeft afgespeeld? Beleef de herinneringen van toen opnieuw!

Originele krant van 25 jaar geleden

Historisch Archief heeft meer dan twee miljoen originele kranten vanaf 1720 in het archief liggen. In de loop der eeuwen zijn vele kranten verschenen. Sommige bestaan nog steeds, anderen zijn gefuseerd, weer anderen hebben decennia bestaan en enkele kranten hebben slechts een paar exemplaren uitgegeven. Van de meeste kranten is vaak nog één exemplaar in omloop. Dankzij goed onderhoud liggen deze kranten in zeer goede staat in ons archief. Alle pagina’s zijn nog intact. U ontvangt de originele krant inclusief de advertenties zoals abonnees deze bijvoorbeeld 25 jaar geleden thuis kregen. Geen herdruk of kopie van de originele krant!

Specifieke originele krant

In ons archief hebben wij zowel landelijke als regionale originele kranten van vrijwel iedere datum liggen. Wij kunnen helaas niet altijd aan specifieke wensen voldoen. Originele kranten van een historische datum, zoals de watersnoodramp van 1953, zijn bij verzamelaars zeer geliefd en daarom niet of nauwelijks leverbaar. Bij ons hebt u wel de garantie dat u een landelijke krant of regionale krant ontvangt wanneer u daar specifiek om vraagt. Een originele krant van een specifieke datum van 25 jaar geleden is altijd mogelijk.

Welke originele kranten kunt u onder andere bij ons kopen?

· De Volkskrant

· NRC Handelsblad

· Het Parool

· Gooische Klanken

· Groninger Dagblad

· Het Haagsche Volk

· Het Vaderland

· Nieuw Utrechtsch Dagblad

· IJssel- en Lekstreek

Tevens beschikken wij over internationale originele kranten:

· The Independent (Groot-Brittanië)

· Nationaltidende Kopenhavn (Denemarken)

· Gazet van Antwerpen (België)

· Neues Deutschland (Duitsland)

· Le Temps (Frankrijk)

· New York Herald Tribune (Verenigde Staten)

Alle originele kranten - honderden titels -  vindt u op de website van Historisch Archief!

Garantie originele krant

De originele krant leveren wij in een optioneel mooie geschenkdoos. U kunt het 25-jarig getrouwd stel nog een persoonlijk boodschap geven. De tekst kan maximaal 250 karakters bevatten. Wij zorgen ervoor dat de boodschap met de originele krant wordt meegestuurd. Tevens ontvangt u een certificaat van ‘Echtheid’ mee. Dit is het bewijs dat u dé originele krant van ons hebt ontvangen!

Uniek 25-jarig huwelijkscadeau kopen

Geef een originele krant als 25-jarig huwelijkscadeau! Even terug in tijd. Vandaag de dag zijn ‘vintage’ en ‘retro’ erg hip. Neem voor vragen of meer informatie contact met Historisch Archief op of neem een kijkje op de website!