• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Historische voorpagina: echte kranten en tijdschriften

Historische voorpagina: echte kranten en tijdschriften

Een historische voorpagina van een krant of tijdschrift kunt u online bij de desbetreffende dag- en weekbladen bestellen. In de meeste gevallen betaalt u circa tien euro en verzendkosten. Wat ontvangt u? Een A3-kopie van een historische voorpagina. Krant van uw Geboortedag biedt meer!

Historisch Archief

Krant van uw Geboortedag heeft een groot ‘Historisch Archief’ met meer dan twee miljoen echte kranten en tijdschriften in originele staat. Koopt u bij ons een exemplaar naar keuze, dan krijgt u meer dan alleen een historische voorpagina. U ontvangt een complete, echte krant! De kranten zijn nog voorzien van de originele advertenties. Zoals de krant of het tijdschrift destijds bij de abonnee werd bezorgd, zo sturen wij deze ook naar u toe. Dat is toch veel mooier dan een kopie van een historische voorpagina?

Echte krant of tijdschrift bestellen

Een krant of tijdschrift kunt u via onze website bestellen. U kunt kiezen op datum, maar ook op titel of jaargang. In ons ‘Historisch Archief’ liggen echte kranten vanaf 1720.

Echte krant / tijdschrift als cadeau

De ‘echte’ krant is leuk om te krijgen, maar ook om te geven. In tegen stelling tot een kopie van een historische voorpagina zult u merken dat een ‘echte’ krant veel meer waarde heeft. Een complete krant is een mooi verjaardagscadeau voor uw vader of moeder. Het is ook een origineel geschenk voor een jubileum van een werknemer, relatie of een 50-jarig huwelijk. We hebben al vele mooiereacties mogen ontvangen van mensen die een echte, historische krant hebben ontvangen.

In ons ‘Historisch Archief’ vindt u echte kranten waaronder:

De Tijd
Trouw
Rotterdamsche Courant
Strijdend Nederland
Utrechts Nieuwsblad

Ook echte, originele tijdschriften, zoals:

Beatrijs
De Lach
De Arend
Ons Eigen Tijdschrift
De Uitkijk

Verzamelaars en liefhebbers van buitenlandse kranten en tijdschriften kunnen ook bij Krant van uw Geboortedag terecht.

Historische kranten en tijdschriften kopen

Kunt u op de website niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op! Ons ‘Historisch Archief’ is zo groot, dat we nog dagelijks de website aan het vullen zijn.