• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Oude tijdschriften zoals ze vroeger bij de abonnee op de deurmat vielen

Oude tijdschriften zoals ze vroeger bij de abonnee op de deurmat vielen

Oude tijdschriften laten herinneringen weer tot leven komen. Wat is er mooier dan uw favoriete tijdschrift van jaren geleden te kunnen doorbladeren met familieleden, kennissen en / of vrienden? Even terug naar die ‘goede, oude tijd’. Krant van uw Geboortedag maakt dit graag voor u mogelijk. In ons ‘historisch archief’ liggen duizenden oude tijdschriften in originele staat op u te wachten!

Geen kopie

Alle oude tijdschriften die in het ‘historisch archief’ liggen, zijn nog in exact dezelfde staat als dat ze destijds bij de abonnee op de deurmat vielen. Het zijn geen kopieën of reproducties. Kortom, deze oude tijdschriften zijn erg geschikt wanneer u op zoek bent naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid.

Oud tijdschrift cadeau geven

Ziet uw zus binnenkort Sara? Is een werknemer dit jaar 25 jaar bij u in dienst? Viert een zakenrelatie een jubileum? Wat is er dan mooier om een oud tijdschrift te kopen dat bij hem of haar past? Of het favoriete tijdschrift van een bepaalde jaargang? Wij duiken voor u graag in ons archief!

Oude tijdschriften voor verzamelaars

Ook tijdschriftenverzamelaars kunnen voor oude tijdschriften bij ons terecht! Bent u nog op zoek naar dat ene exemplaar van ‘Pep’? Mist u een complete jaargang? In de loop der jaren hebben wij hele collecties van verzamelaars op mogen kopen. De kans is groot dat u bij ons de oude tijdschriften vindt, waarnaar u op zoek bent. Wij bieden u graag de mogelijkheid uw collectie compleet te maken.

In het ‘historisch archief’ van Krant van uw Geboortedag liggen vele titels en jaargangen van oude tijdschriften:

- oude damestijdschriften, zoals ‘Beatrijs’, ‘Libelle’ en ‘Eva’.
- oude kindertijdschriften, zoals ‘De Arend’, ‘Okki’ en ‘Fix en Fox’.
- oude tijdschriften voor het hele gezin, zoals ‘Ons Eigen Erf’.
- oude tijdschriften voor mannen, zoals ‘De Lach’.
- oude tijdschriften voor kampeerders, zoals ‘De Kampeerkampioen’.

Oude tijdschriften kopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de duizenden oude tijdschriften. Op onze website plaatsen wij nog dagelijks oude tijdschriften. Neem eens een kijkje! Kunt u een tijdschrift niet vinden? Neem gerust contact met ons op! Dan gaan wij voor u op zoek in ons ‘historisch archief’. Voor echte, oude tijdschriften bent u bij ‘Krant van uw Geboortedag’ aan het juiste adres!