• Uniek om te geven, een ervaring om te krijgen!
  • Verzending vanuit archief binnen 24 uur mogelijk!
  • Een origineel relatie geschenk bij een jubileum!

Gedenkwaardige wijncadeaus

Iedereen geeft weleens een fles wijn cadeau. Écht bijzonder is een fles wijn uit een gedenkwaardig jaar. Bij ons vindt u deze extra bijzondere wijnen vanaf het jaar 1935. Een hoogst persoonlijk cadeau voor een verjaardag, trouwdag of jubileum. Of als bijzonder relatiegeschenk. De wijn wordt geleverd in een stijlvolle fles, verpakt in een fraaie houten kist met Certificaat van Echtheid.

Het gaat om de wijnen van Martinez. Al vijf generaties verbouwt deze wijnbouwer zijn wereldberoemde wijn Cariñena Bodegas del Senorio Reserva. Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. De wijn is jarenlang bewaard in eikenvaten, wat zorgt een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid.

Wijn uit uw geboortejaar

Wijn uit uw geboortejaar

Decennia lang is deze Jaargang Gran Reserva speciaal voor u in oude wijnkelders bewaard gebleven om u aan een bijzonder jaar te kunnen herinneren. Inhoud 50 cl.

Het kleine wijnbouwgebied, bekend om zijn wijncuriositeiten, grenst aan de regio Rioja. Jarenlang is deze wijn in eikenvaten bewaard waardoor het een voortreffelijke houdbaarheid en rijpheid heeft verkregen. Het is oprecht een buitengewone en spannende belevenis van een volrijpe druppel te genieten.

Kies het gewenste jaartal uit de lijst:

Overige unieke wijncadeau's